Wintersport groepsreizen Tsjechië

wintersport groepsreizen Tsjechië

Wintersport Tsjechië

Wie op zoek gaat naar de minder bekende Europese wintersportgebieden, wordt zeker beloond in Tsjechië. Een wintersportvakantie in Tsjechië bestaat uit mooie hellingen, sneeuwparken waar van alles te doen is, prachtige routes door de natuur en sleeavonturen. Je vindt hier ook de langste schaatsbaan ter wereld en de zwaarste hondensleewedstrijd van Europa. Geniet van het berglandschap met besneeuwde bossen, witte velden en bevroren watervallen.

Sneeuwzeker en toch een goedkope wintersport in Tsjechië

Door het landklimaat is Tsjechië behoorlijk sneeuwzeker. Van begin december tot begin april ligt er sneeuw op de skipistes. De pistes zijn smaakvol aangelegd, zijn over het algemeen rustig en er staan geen lange rijen bij de skiliften. In de Tsjechische skigebieden zijn de skipassen, skilessen, verhuur van uitrusting, accomodaties en je eten en drinken nog zeer betaalbaar. Als wintersporter vind je tussen de glooiende hellingen en kleine dorpjes alles voor een fijne vakantie.

Bestemmingen wintersport Tsjechië

Tsjechiexperience biedt wintersportreizen aan voor groepen vanaf 15 personen naar alle populaire skibestemmingen in het Tsjechische gebergte zoals:
HARRACHOV
SPINDLERUV MLYN
PEC POD SNEZKOU
BOZI DAR – KLINOVEC – FICHTELBERG

Hiernaast organiseren we ook een snowboard camp voor iedereen die (beter) wil leren snowboarden.

Onderstaand een aantal voorbeeld reizen, uiteraard maken wij graag een reis op maat. Mail ons via info@tsjechiexperience.nl, bel ons direct op 010 760 27 96 of vul ons contactformulier in.

Voordelen wintersport in Tsjechië

– GOED BEREIKBAAR – SNEEUWZEKER – VOORDELIG – MOOIE, BESCHERMDE NATUUR – GEEN MASSATOERISME – GOEDE APRES SKI

Meer info

Bozi Dar - Klinovec - Fichtelberg

1 Reizen
Meer info

Pec pod Snezkou Reuzengebergte

2 Reizen