Vrijgezellenweekend Praag

Vrijgezellenweekend Praag

Vrijgezellenweekend Praag

Wil jij een legendarisch vrijgezellenweekend naar Praag boeken? TsjechieXperience organiseert de meest onvergetelijke vrijgezellenweekenden naar Praag. Deze Gouden Stad is verreweg de populairste bestemming in Oost-Europa en dat is absoluut terecht. Praag staat bekend om zijn bruisende nachtleven van het grote aantal bars, clubs, casino’s en stripclubs van hoge kwaliteit. Daarnaast is het een prachtige historische stad waar jij je ogen uit kijkt.

Bespaar moeite, tijd en geld! Wij kunnen vervoer, accommodatie en een dag- en avondprogramma regelen voor een onvergetelijk en betaalbaar vrijgezellenfeest in Praag. Onze lokale specialisten kennen de leukste plekjes, (sport) activiteiten, shops, restaurants, bars en clubs! Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de bars en clubs, TsjechieXperience geeft je een onbezorgd vrijgezellenweekend Praag.

Of je op zoek bent naar prachtige oude architectuur, hippe winkels, toffe bars en nachtclubs of avontuurlijke activiteiten, Praag biedt het complete pakket. Praag is dé plek is om een onvergetelijke tijd door te brengen tijdens een vrijgezellenweekend. Praag kent vele wijnbars, biertuinen en terrassen. Of ga je uit je dak in de O2 Arena? Praag schittert en straalt.

Vrijgezellen activiteiten vrouwen praagVrijgezellen activiteiten mannen praag

Vrijgezellenweekend Praag op maat

Met veel plezier adviseren en organiseren wij een onvergetelijk vrijgezellenweekend naar Praag. Met ruim 20 jaar ervaring in events naar Tsjechië weten we zeker dat we samen met jou een legendarisch vrijgezellenfeest Praag kunnen samenstellen, naar gelang je wensen en budget. Heb je bijzondere wensen, dan kun je deze aan ons doorgeven. Vervolgens regelen wij een legendarisch vrijgezellenfeest in Praag met alles erop en eraan. Totale ontzorging bieden wij je graag.

Een instap Vrijgezellenweekend Praag vanaf € 249 per persoon en is inclusief:
– Retourvlucht Amsterdam – Praag of Eindhoven – Praag
– Transfer van luchthaven naar hotel en terug
– Twee overnachtingen in een goed 3 of 4 sterrenhotel in Praag-Centrum
– 3-gangenmenu bij top bar/restaurant
– 2 uur durende rondleiding highlights Praag met lokale gids
– Night Experience Tour incl. eerste drankje + gegarandeerde toegang tot nachtclub

*prijs op basis van 8 of meer deelnemers en op basis van beschikbaarheid

Stel zelf jullie gaafste vrijgezellenreis samen uit ons aanbod van activiteiten:

Stuur ons een bericht met de opties die jullie het meest interessant vinden en wij zullen dan een mooie programma sturen inclusief de prijzen. Heb je iets in gedachte wat er niet bijstaat? Wij kunnen vrijwel alles regelen voor jullie vrijgezellenfeest, dus laat het ons weten.

Vrijgezellenweekend Praag vrijgezellenfeest stedentrip

Ben je er nog niet helemaal uit welke gave activiteiten jullie willen gaan doen tijdens een vrijgezellenfeest in Praag? Stuur ons een bericht waarin jullie de opties aangeven die jullie het liefst willen doen. Wij zullen je vervolgens een programma opsturen inclusief de prijzen. Staat een activiteit die je in gedachten had niet in de lijst? Wij kunnen vrijwel alles regelen voor jullie, dus laat het ons weten!

Interesse in een onvergetelijk vrijgezellenfeest Praag?

Ook een super gaaf en goed georganiseerd vrijgezellenweekend naar Praag laten boeken? Vraag dan snel een offerte aan, wij proberen deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden! Uiteraard kan je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen middels +31(0)10 760 27 96, mailen naar info@tsjechiexperience.nl of onderstaand contactformulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Beer spa Prague Praag

Tot ziens in Praag!