Verzekeringen

Logo-Allianz

Onze reisverzekeringen
Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:
– 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
– Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
– Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
– Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
– Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

Kies de ideale reisverzekering van onze partner Allianz:

Kortlopende Reisverzekering:
Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Al vanaf € 1,60 per dag! Klik hier om de premie te berekenen.

Aflopende Annuleringsverzekering:
Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen! Klik hier om de premie te berekenen.

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering:
De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.
Al vanaf € 1,75 p/m! Klik hier om de premie te berekenen.

KortlopendereisverzekeringDoorlopenedereisverzekeringAnnuleringsverzekering