Over TsjechieXperience

Tsjechiexperience - specialist in organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en wintersportvakanties in Tsjechië (Praag)

Algemene informatie TsjechieXperience

TsjechieXperience is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Praag, wintersport, groepsreizen, bedrijfsuitjes, incentives, vrijgezellenweekenden, golfreizen en jachtreizen naar Tsjechië. TsjechieXperience biedt reizigers de mogelijkheid om een bijzondere reis te maken. Daarbij willen we de reizen betaalbaar maken, we werken rechtstreeks met de eigenaren, waardoor wij vaak goedkoper zijn dan de concurrent.

Wij zijn trots op de mooie reizen die wij dagelijks mogen samenstellen voor een grote diversiteit aan klanten. Met onze ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche beschikken we over een grote hoeveelheid kennis. We regelen voor u de leukste activiteiten en we werken met de beste (Nederlandstalige) gidsen. Daarnaast hebben we altijd persoonlijk contact met onze lokale, vaak exclusieve partners en zitten we regelmatig om de tafel met het Bureau voor Toerisme van Tsjechië.

Onze producten

Groepsreizen, bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest
TsjechieXperience heeft een breed assortiment op het gebied van reizen naar Tsjechië. Het aanbod loopt uiteen van groepsreizen tot aan wintersportvakanties. Hieronder beschrijven we kort de producten die wij aanbieden:

  • Wintersport vakanties
  • Geniet met TsjechieXperience van een ruim aanbod aan hotels, pensions, appartementen en vakantiehuizen in het Reuzengebergte of Ertsgebergte van Tsjechië. Deze accommodaties zijn gelegen in de populairste skigebieden van Tsjechië waaronder Špindlerův Mlýn, Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Boží Dar/ Klínovec en Pec Pod Sněžkou.

  • Zomervakanties
  • Naast wintersport biedt TsjechieXperience ook hele leuke zomervakanties aan in Tsjechië. Maak een rondreis door Tsjechië of maak een stedentrip naar Praag. Er zijn tal van mogelijkheden. Bespreek jouw wensen met ons en wij sturen jou het béste en meest voordelige aanbod dat wij kunnen geven!

  • Groepsreizen
  • TsjechieXperience biedt verschillende groepsreizen aan. Dit zijn groepsreizen voor wintersport, maar bijvoorbeeld ook een stedentrip Praag. De groepsreis kan plaatsvinden als rondreis, vrijgezellenfeesten, golfreizen, actieve reizen en nog véél meer.

  • Bedrijfsuitjes
  • Tsjechië is ook enorm leuk voor bedrijven. Bedrijven kunnen in Praag de leukste activiteiten ondernemen. Dit kunnen zeer sportieve activiteiten zijn tot aan de meest gezellige feestactiviteiten. Bier en wijn zijn er in overvloed. Wordt op de luchthaven al verrast met een speciaal welkom, wordt vervolgens vervoert in een te gekke vintage bus en verblijf op de mooiste plekken in Praag.

  • Vrijgezellenfeesten
  • Daarnaast organiseert TsjechieXperience de meest onvergetelijke vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen. Kies uit de vetste activiteiten: limousine stripshow, tank rijden, biertour/ wijntour Praag, nachtleven tour, raften, lip dub muziekclip of bezoek een sportwedstrijd. Er zijn nog veel méér mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij geven jou een aanbod op maat!

Vrijgezellenfeest Praag

Marketing TsjechieXperience

TsjechieXperience maakt gebruik van verschillende marketingkanalen om de verkoop te bevorderen. Zo kan je het laatste nieuws en aanbiedingen volgen op onze Facebook en LinkedIn.

Interessant?

Volg ons dan op Facebook en LinkedIn of neem gewoon een keer contact met ons op. Wij vinden het leuk om in gesprek te komen met mogelijk interessante partners en stellen uiteraard graag een reis (op maat) samen.

Tot snel! | Na viděnou

Team TsjechieXperience