Incoming touroperator Tsjechië

Incoming Tsjechie

Incoming touroperator Tsjechië met ruim 20 jaar ervaring!

Welkom bij Tsjechiexperience, de full service incoming touroperator Tsjechië, een Land van Verhalen, onvergetelijke belevenissen en adembenemende uitzichten. Als lokale agent bieden al meer dan 20 jaar hoge kwaliteit service tegen scherpe tarieven voor groepen en reisorganisaties over de hele wereld.

Wij zijn de specialist voor al uw reisprogramma’s aansluitend op de wensen en behoeften van uw groepen, klein en groot. Wij kunnen alles verzorgen voor een (compleet verzorgde) inspirerende groepsreis of incentive naar Tsjechië. De organisatie van onder meer accommodaties, transfers, vervoer, excursies, rondleidingen, activiteiten en gidsen is bij ons in professionele handen.

Doordat we zowel in Rotterdam als Praag kantoor houden, kennen wij zelf de mooiste unieke plekjes, de leukste activiteiten en de beste gidsen. Daarnaast hebben we altijd persoonlijk contact met onze lokale, vaak exclusieve partners, spreken de taal en zitten we regelmatig om de tafel met Czech Tourism. Door jarenlange samenwerking met onze lokale partners zorgen we ervoor dat we er op alle fronten het beste uit halen om een bijzonder aanbod samen te stellen.

Voor de zakelijke markt hebben we tevens de handen ineen geslagen met de ambassade in Den Haag en de Czech-Dutch Chamber of Commerce. Hierdoor kunnen we deze markt nog beter bedienen, niet alleen wat reizen betreft, maar ook op het gebied van internationale handelsbetrekkingen.

Ons aanbod bestaat onder meer uit wintersport, rondreizen, themareizen, excursies, sportieve vakanties, zakelijke reizen, golfreizen, teambuildings activiteiten, schoolreizen, arrangementen en stedentrips en is continue in beweging door nieuwe ideeën, partnerships en ontwikkelingen in de reisbranche.

Exptertise, ondersteuning én inkoop op maat tegen zeer scherpe tarieven!

Ons bedrijf biedt kwaliteit en service. Een enthousiast en ervaren team staat u graag persoonlijk te woord.

Groepsreizen of zakenreizen Tsjechië
Als u van plan bent een reis naar Tsjechië te maken met een groep relaties, medewerkers, vrienden, familie of teamgenoten, of misschien hier een evenement wilt organiseren of bijwonen? Dan kunt u een beroep doen op de experts van Tsjechiexperience. Wij helpen graag en dragen zorg voor een onvergetelijke reis of event. Klik hier voor meer informatie over GROEPSREIZEN of ZAKELIJKE REIZEN naar Tsjechië.

Wat incoming touroperator Tsjechië voor u kan betekenen:

• Accommodaties (hotel, hostel, huizen, appartementen)
• Restaurant reserveringen
• Vervoer/transfers
• Hostesses, gidsen
• Catering arrangementen
• Tours en attracties
• Excursies en dagtripjes
• (Sport) evenementen
• Activiteit programma en coördinatie
• Fietsverhuur
• Proeverijen food & drinks

Tsjechiexperience heeft voor klanten eerder al zomervakanties, actieve reizen, rondreizen, themareizen, stedentrips, wintersport, arrangementen of losse onderdelen zoals accommodaties, gidsen, attracties, musea en excursies geregeld. Zowel voor leisure als business tegen zeer scherpe tarieven. Voor scholen, studenten, familie, vrienden, (sport)verenigingen, singles tot businessclubs en bedrijven.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Mail ons via info@tsjechiexperience.nl, bel ons direct op 010 760 27 96 of vul ons contactformulier hieronder in. Ahoj!

Contactformulier incoming touroperator Tsjechië

Bedrijfsnaam

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Bericht

Incoming touroperator Tsjechie Praag Brno