Groepsreis Praag

groepsreis praag

Groepsreis Praag | Tsjechië

TsjechieXperience organiseert de meest originele en betaalbare groepsreizen naar betoverend Praag en door heel Tsjechië. Bespaar moeite, tijd en geld! Wij kunnen een accommodatie en een dagprogramma naar wens regelen voor iedere groepsreis. Onze specialisten kennen tenslotte de leukste plekjes en activiteiten! Ook kunnen wij, indien gewenst, het vervoer (vlucht of per bus) en transfers regelen. Wij zijn al ruim 20 jaar dé specialist in groepsreizen naar Praag.

De gehele organisatie van uw groepsreis is bij ons in goede handen. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, stellen wij de reis voor u samen. Houdt u ervan om het historische centrum, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, te bezoeken? Of heeft u liever een groepsreis met sensatie en is een Skoda Rally beter aan u besteed? TsjechieXperience regelt het voor u!

Groepsreis Praag op maat

De Gouden Stad, zoals Praag ook vaak wordt genoemd, is de ideale stad voor een groepsreis. Zowel zakelijk als met teamleden, vrienden of familie. De stad combineert cultuur, historie, kunst, mooie parken, shoppen, vele bezienswaardigheden, lekker eten, drinken en uitgaan tot in de vroege uurtjes. Voor ieder wat wils, dus ideaal voor een groepsreis!

TsjechieXperience verzorgt de gewenste groepsreis van A tot Z! Bedrijven, verenigingen, instellingen, opleidingen, families, vrienden en alle andere groepen kunnen bij ons terecht voor (geheel verzorgde) groepsreizen naar Praag. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u naast dat er verschillende activiteiten op het programma staan, u ook voldoende tijd heeft om zelf erop uit te gaan. Uiteraard kunt u de stad ook verkennen zonder gids.

Voor wie

Bedrijven: bedrijfsuitje, teambuilding, incentives, (vergader) locaties
Businessclubs: lustrum reizen, themareis en business meetings (met Tsjechische business clubs!)
Verenigingen: teambuilding, lustrum reizen en themareizen zoals golf-, ski-, kunst- en fotografie reizen
Opleidingen/Studenten: werkweek, schoolkamp, stedentrip en studiereizen voor studenten, scholieren, coaches, leraren
Familie/vrienden: onvergetelijke stedentrip met rondleiding en bier- of wijnproeverij (indien gewenst)
Vrijgezellenweekend Praag: betaalbare, originele, geheel verzorgd vrijgezellen weekend Praag vol uitdagende activiteiten

Wat kunnen wij betekenen

Geheel verzorgde groepsreizen naar Praag of andere bestemmingen in Tsjechië.
Vervoer: Bus, vlucht, transfers
Accommodaties: hotels, hostels, appartementen, huizen
Gidsen: meertalig, Engels- en Nederlandstalig
Activiteiten: van uitdagende teambuildings activiteiten tot dagtripjes, festivals, bijzondere excursies, proeverijen en rondleidingen
Bezienswaardigheden: entree musea, tentoonstellingen, opera, ballet
– En nog veel meer …

Interesse in een betaalbare groepsreis naar Praag vanaf € 150 pp?

Vraag dan een offerte bij ons aan, wij zullen deze binnen 2 werkdagen beantwoorden! Uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar middels +31(0)10 760 27 96, via de mail info@tsjechiexperience.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij verzorgen graag een onvergetelijke groepsreis naar Praag voor u!