Golfreizen Tsjechië

Golfreizen Tsjechië

Golfreizen Tsjechië: speel op de beste en mooiste golfbanen in Praag en omgeving.

Tijdens de golfreizen Tsjechië kan je genieten van de prachtige natuur en cultuur in combinatie met het golfen op de mooiste golfbanen. Een golf vakantie in Tsjechië wordt steeds populairder. De golfbanen zien er fantastisch uit en het is ook nog eens goedkoop in vergelijking tot andere landen. Dus wil je een goedkope golfreis naar Tsjechië organiseren? Vraag dan snel een offerte aan bij TsjechieXperience, dé specialist voor golfvakanties naar Tsjechië.

Golfbanen in drie verschillende regio’s voor de beste golfreizen Tsjechië

TsjechieXperience heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen in Tsjechië. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de golfbanen uit de twee populairste regio’s van Tsjechië. West-Bohemen, Centraal-Bohemen.

Wij bieden alleen golfreizen Tsjechië aan naar golfbanen die wij hoogstpersoonlijk kennen en waarvan wij weten dat de golfer het fantastisch zal vinden. Hierdoor bent u als golfer verzekerd van de beste kwaliteit. Vaak zijn de banen omgeven van bunkers, heuvels en ongerepte natuur. Alle golfreizen zijn geschikt voor zowel amateur als ervaren golfspelers.

TsjechieXperience biedt alleen golfbanen aan die over minimaal 18-holes beschikt. Hierdoor kan je heerlijk een hele middag vertoeven op de prachtige golfclubs en genieten van het uitzicht. Er kan vaak geoefend worden op de drivings range of de putting-green.

Prachtige bezienswaardigheden tijdens de golfreis in Tsjechië

De golfbanen in Tsjechië zijn uniek en beschikken vaak over een prachtig uitzicht. Enkele voorbeelden daarvan zijn het vier-sterren Golf Resort Konopiste of het Karlstejn Golf Resort in Tsjechië. Dit is een golfbaan die gebouwd is om het historisch kasteel Konopiste. Het Karlstejn Golf Resort kijkt eveneens uit op een prachtig kasteel, het Karlstejn kasteel. Dit maakt het golfen op de banen van Tsjechië nog leuker!

Kant-en-klare golfreizen naar Tsjechië boek je bij TsjechieXperience

TsjechieXperience wil het de golfspelers zo makkelijk mogelijk maken om een golfreis te organiseren naar Tsjechië. Dus ben je nog onbekend in Tsjechië? Dan biedt TsjechieXperience een geheel verzorgde golf vakantie aan naar Praag en omgeving. In deze kant-en-klare golfreizen zitten golftrips naar verschillende golfbanen in de regio. Daarnaast zal je verblijven aan de golfbaan of in het prachtige Praag. Kijk snel naar de door ons samengestelde pakketten tussen de kant-en-klare golfreizen! Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bel via 010 760 27 96 of mail naar info@tsjechiexperience.nl.