Golf Tsjechië | Het nieuwe golfparadijs!

Golfreizen Golf Tsjechië

Waarom Tsjechië het nieuwe Golfparadijs is?

Golf Tsjechië is misschien niet de eerste golfreis waar aan wordt gedacht. Er zijn alleen tal van redenen op te noemen waarom het interessant is. Tsjechië heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in golfbanen om het land als golfparadijs op de kaart te zetten. Dit heeft de meest luxe en prachtige Golf Resorts opgeleverd. Inmiddels beschikt Tsjechië zelfs over 97 golfbanen, welke echt alles te bieden hebben voor de golfspelers.

Daarnaast is Tsjechië niet eens zo ver verwijderd van Nederland. Tsjechië is uitstekend te bereiken zowel per auto als met het vliegtuig. Tsjechië is een prachtig land vol met historische gebouwen. Het land heeft ook nog eens een adembenemend mooi natuurlandschap. Dat laatste maakt het dan ook fantastisch om in de heuvelige omgeving van Tsjechië te golfen en daarnaast te genieten van alles wat het land ook maar te bieden heeft.

Highlights golf Tsjechië

Ontdek met TsjechieXperience de mooiste highlights van Tsjechië tijdens een ontspannen golfdag met vrienden of connecties. Waan je door de mooiste natuurgebieden en sla een hole-in-one op één van de prachtige golfbanen in Tsjechië. Kijk tijdens het golfen op Golf Resort Karlstejn uit op het historisch kasteel Karlstejn of speel op het luxe Albatross Golf Resort, wat eveneens de bestemming is voor het bekende Europese golftoernooi ‘European Tour’.

Golfreizen boek je bij dé golf specialist van Tsjechië

Interesse in een verzorgde reis voor Golf in Tsjechië? Bij TsjechieXperience kan je zelf aangeven welke opties je wilt toevoegen aan de reis. Wil je bijvoorbeeld met of zonder verschillende dagactiviteiten, wil je misschien een auto huren of graag dineren aan de golfbaan? Alles kan geregeld worden, dus neem vrijblijvend contact op met TsjechieXperience. We geven jou graag een aanbod op maat! Golfen in Tsjechië wordt een geweldige ervaring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Golf Tsjechië!

Ben je al aan het nadenken om op golfreis te gaan aankomend jaar? Is Tsjechië wellicht één van de landen die jou interessant lijkt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij TsjechieXperience. Dit kan je doen via telefoon of mail. Bel 010 760 27 96 of mail naar info@tsjechiexperience.nl. Wij maken graag een offerte op maat. Spreek je wensen uit en laat ons het werk doen waar wij goed in zijn. Wij zorgen ervoor dat je dagenlang kan genieten van een fantastische golfvakantie in Praag en omgeving.